Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROSINEC

12. 12. 2019

Přátelé, kamarádi :-)

Žijeme rychle!

......................

Co k tomu dodat? Naše malé miminko Miki začalo chodit, a tak běháme a nestíháme. Matýskoviny bohužel zatím nejsou.... Principál v současné době jezdí s programem Vánoční zpívání a vězte, že toho má fakt hodně neb jen za prosinec (20dnů) odehrál či odehraje 4 pohádky a 31 komponovaných pořadů Vánoční zpívání, takže je fakt na roztrhání. Do toho mu chvilku pokoje nedá náš milý synátor, který tatínka samozřejmě zbožňuje...

Nemluvě o tom, že nám hoří termín s novou pohádkou, na které ve volných chvílích (byť je jich žalostně málo) pracuje - jen se z něj kouří. Premiéra je datována na polovinu dubna, tak nám prosím držte palce, ať to všechno stihneme. Zatím to vypadá moc hezky, tak snad se i vám bude nová pohádka líbit. A co bychom k ní prozradili? Asi jen to....že skřítci jsou :-)

Samozřejmě od ledna hrajeme zase pohádky všude možně i nemožně a na červen připravujeme zatím dva školní výlety - na Státní hrad Grabštejn (okres Liberec) a Zoo Hluboká nad Vltavou (okres České Budějovice) - již teď se můžete objednávat (více v záložce Školní výlety).

Uživejte tedy adventní čas a mějte se krásně.

Z.V.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář